Asparagus 1st Feathers farvet

Asparagus findes i et hav , og hver variant er også tilgængelig i en stor palette af farvede udgaver. 1st Feathers Asparagus har et meget sart og luftigt udseende. Prøv dem i farvet kobber eller rød, der passer smukt med de typiske efterårsfarver som mørkerød og orange.
Se udvalget af farvede Asparagus her.

Asparagus Setaceus Dyed 1St Feathers Champagne
Asparagus Setaceus Dyed 1St Feathers Antique
Asparagus Setaceus Dyed 1St Feathers Burgundy

Leucothoe Walteri Ra

Selvom Leucothoe er mest kendt som en haveplante, fås den også som afskåret grønt. Walteri Ra har et fuldstændig fantastisk mix af efterårs-inspirerede farver på dens blade. Perfekt til rustikke efterårs buketter!  

Parykbusk Green Fountain

Har du set denne Parykbusk variant på vores Webshop før? Disse blomster er specielt dyrket til at bruges som afskåret blomster. Green Fountain har store åbne stilke med et luftigt grålig-gult udtryk, der ligner en sky af røg. Folk vil helt sikkert huske dets distinkte udseende, og derfor hører Green Fountain også til på vores liste af fantastisk efterårsgrønt og græsser.

Pennisetum Rubrum
Pennisetum Blondie
Pennisetum Redhead

Lampepudsergræs (Pennisetum)

Lampepudsergræs er en perfekt variant af græs at bruge i vintage og bohemian blomsterdesigns. Det tilfører tekstur med det samme, men på grund af dets sarte udseende og bløde sandfarve, oser den også af lethed og luftighed .

Farvet præriehirse (Panicum Warrior)

Panicum tilføjer et luftigt look til et blomsterdesign. De kan fås med en stilklængde på op til 90 cm, hvilket sikrer en masse design muligheder. Warrior varianten er tilgængelig i naturlige farver, men også i en masse farvede varianter. Når vi kalder et produkt for farvet (dyed), betyder det at selve farven optages via stilken, så den får et mere naturligt look sammenlignet med de malede (painted) produkter. Se udvalget af farvet panicum her her.

Panicum Dyed Warrior Antique
Panicum Dyed Warrior Aubergine
Panicum Dyed Warrior Champagne

Acacia Luna d’Argento

Den grågrønne farve på Acacia Luna d’Argento giver denne efterårs grønt et rigtigt vintagelook. Kombiner den med andre grålige produkter for at skabe et rustikt eller et boho blomsterdesign! Luna d’Argento er tilgængelig i op til 60 cm på vores webshop. Se udvalget her.

Parykbusk Royal Purple

Dem der ikke er bekendt med Cotinus Coggygria Royal Purple, skulle virkelig prøve dem. De dybe bordeauxfarvede blade ånder virkelig af efterår, så selvfølgelig skal den også med på vores liste af grønt og græsser til efteråret. Skab fantastiske efterårsdesigns ved at bruge denne variant af grønt. Se udvalget her.

Acacia Baileyana

Baileyana er en anden Acacia sort og kan ikke undværes i et efterårsdesign. De mange skrøbelige blade på Baileyana er i en grågrøn farve med toner af bordeaux. Et sandt mesterværk af natur. Se udvalget her.