Floweraccess har over 20 års erfaring med salg af afskårne blomster via nettet. Vi har altid haft fokus på at gøre vejen fra gartnerierne til den professionelle florist så kort og direkte som mulig – uden fordyrende mellemled. Floweraccess var de første i Europa, som specialiserede sig i onlinesalg af afskårne blomster, og har med årene opnået stor knowhow på området.

Vi har et stærkt og brugervenligt bestillingssystem med et meget stort udvalg, hvor produktbillederne er tilsvarende det, man modtager. Samtidig har vi mulighed for at fremskaffe mere specifikke ønsker, da vi har direkte kontakt til mange gartnere i hele verden.

Vi strækker os altid langt for kunden, har et højt serviceniveau og giver fuld garanti for tilfredshed. Vi har dag-til-dag-levering og kan kontaktes 24/7 på tlf. og mail.

En innovativ tilgang til gavn for den professionelle blomsterhandler

Selvom Floweraccess har været i branchen i mere end 20 år, bestræber vi os altid på at have en innovativ tilgang, som giver den professionelle blomsterhandler de bedste vilkår og betingelser.

Vores blomster bliver pakket af et fast team, hvor alle varer gennemgår en streng kvalitetskontrol og bliver pakket optimalt – hvad enten man ønsker leveret i vores speciallavet kasser, på vand eller en kombination af de to.

Vores vision er at være den mest fortrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Vi bestræber os på at være mere en blot en leverandør, men derimod en trofast og troværdig samarbejdspartner, der gør vores kunder endnu bedre. 

En mere bæredygtig blomsterbranche

Hos Floweraccess har vi stort fokus på miljø og bæredygtighed, og arbejder tæt sammen med samarbejdspartnere, blomsterhandlere og gartnere for at opnå en mere bæredygtig blomsterbranche. 

Vi udvikler løbende løsninger for at sætte et så lille aftryk på miljøet som muligt. Det gælder bl.a. krav til gartnerierne, dyrkning, indpakning, transport og begrænset spild.

Kan vi hjælpe med noget?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.