top of page

Om os

Historien om Floweraccess

Floweraccess har over 25 års erfaring med salg af afskårne blomster online. Vi har altid haft fokus på at gøre vejen fra gartnerierne til den professionelle florist så kort og direkte som muligt – uden unødige mellemled. Floweraccess var de første i Europa, der specialiserede sig i onlinesalg af afskårne blomster, og har gennem årene opnået stor know how på området.

Vi tilbyder et nemt og brugervenligt bestillingssystem med et bredt udvalg. Gennem årene har vi specialiseret os som leverandør til den professionelle florist. Vi mener, at det, der skal til for at drive blomsterbutikkerne fremad i et konkurrencepræget marked, er deres solide håndværk, service samt unikke og kvalitetsrige varer. Derfor har vi også specialiseret os i sæsonvarer og gør en dyd ud af altid at have et anderledes og unikt sortiment af blomster, kombineret med traditionelle varer.

Vi strækker os altid langt for vores kunder og garanterer tilfredshed. Med dag-til-dag-levering og tilgængelighed 24/7 via telefon og e-mail er vi dedikerede til at opfylde dine behov.

20230315_120935.jpg
20210505_120012.jpg

En innovativ tilgang til gavn for den professionelle blomsterhandler 

Selvom Floweraccess har været i branchen i mere end 25 år, bestræber vi os altid på at have en innovativ tilgang, som giver den professionelle blomsterhandler de bedste vilkår og betingelser.

Vores blomster bliver pakket af et fast team, hvor alle varer gennemgår en streng kvalitetskontrol og bliver pakket optimalt – hvad enten man ønsker leveret i vores speciallavet kasser, på vand eller en kombination af de to. 

Vores vision er, at være den mest fortrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Vi bestræber os på at være mere en blot en leverandør, men derimod en trofast og troværdig samarbejdspartner, der gør vores kunder endnu bedre. 

Vi gør det nemt at få adgang til frisk snit 

blomsterhandler

Bestil dagen før klokken 11:00

Hvis du bestiller mandag-torsdag inden klokken 11:00 har du mulighed for levering dagen efter. 

Billede af Anastasia Zhenina

Pakning

Du har mulighed for selv at bestemme, hvordan dine varer skal pakkes. Vi ved, at hver florist har sine egne præferencer. Derfor har du hos Floweraccess mulighed for at få pakket dine varer på vand, i kasser eller en blanding af begge. 

Blomster til salg

Levering

Vi tilbyder landsdækkende leveringsservice og stræber altid efter at imødekomme vores kunders behov ved at levere til hver butik tidligt om morgenen. Vi anerkender vigtigheden af at starte arbejdsdagen i rette tid og sikre, at varerne er til rådighed, når det er nødvendigt.

Blomstarrangementer
Blomstarrangementer
Blomstarrangementer

Get access to flowers

Interesseret i at prøve Floweraccess som leverandør? Anmod om et login i dag

bottom of page